About me

Ik ben Dominique Barendregt en ik ben een 16-jarige paarden fotograaf. Mijn familie, huisdieren en fotografie zijn alles voor mij. Ik heb een shetlander, 2 cavia’s en 4 katten. Mijn 2 passies zijn fotografie en paarden, daarom heb ik deze samengevoegd en ben ik waar ik vandaag de dag ben.

Mijn diensten bestaan op dit moment uit fotoshoots, De fotoshoots die ik aanbied zijn heel divers. 

Het gaat hier dan bijvoorbeeld om portretfoto’s, blackfoto’s, actiefoto’s enz. Ik ben gespecialiseerd in fotoshoots met paarden, maar ik sta ook zeker open voor andere ideeën. Wil jij ook mooie foto’s van jou en je paard of hond? Klik dan op de knop hier beneden en boek jou shoot.

Toen ik in 2020 begon met fotograferen had ik alleen nog maar de basics; mijn moeder haar camera en stalgenootjes om op te oefenen*. Uiteindelijk heb ik meer ervaringen opgedaan en ben een instagram account gestart om mijn werk op te kunnen delen.

De tijd daarna is de kwaliteit van mijn foto’s aanzienlijk verbeterd en heb ik er flink wat volgers bijgekregen. Tot we op het punt belanden waar ik nu. We gaan goed 2023 in en ik kan gewoon met trots zeggen dat ik een goed groeiend bedrijf ben.

Mijn aller eerste fotoshoot*
Een van mijn meest recente foto's